Rólunk

Alakítsa  jövőbeni fürdőszoba projektét precíz dizájnnal és tökéletesítse az Aqua Design Prémiumnál! 

Szolgáltatásaink
Célunk, hogy ügyfeleinknek komplett szolgáltatással, az ötlettől a megvalósításig teljeskörű segítséget és támogatást nyújtsunk. Munkamódszerünk német mintán alapul. Németországban több mint 20 éve működik ez a rendszer, közel 200 komplett fürdőszoba bemutatóteremmel. Így munkatársaink a legjobb német szakemberek segítségével sajátították el a műszaki felmérés, professzionális látványtervezés és a komplett fürdőszoba, konyha kivitelezés rejtelmeit.
 
Kollégáink évente közel 1000 komplett fürdőszoba és konyha megtervezésben és kivitelezésében vesznek részt. Cégünk alapelve a precíz, korrekt kiszolgálás és ügyfélbarát hozzáállás.
 
Nálunk Ön az első, igyekszünk elképzeléseit maximálisan megvalósítani. Széles termékkínálat: A legnagyobb európai gyártók minőségi termékei ugyanúgy megtalálhatóak kínálatunkban, mint a saját márkával ellátott kedvező ár-érték aránnyal rendelkező szaniterek, szerelvények.

 

Szolgáltatások

Emelje új szintre a prémium minőséget tanácsadással!

.
  • Helyszíni felmérés
  • 3D látványtervezés
  • Generálkivitelezés 
  • Szakmai tanácsadás

AQUA Design

 

 

Üzletünk a MAX CITY földszintjén található!

NYITVA TARTÁS:
H: zárva

K-P: 10:00 - 20:00


Sz-V-H: zárva

 

email cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

telefonszám: 06 70 638 87 64
LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK